Het maken keysong om het het werkmerk te zijn.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Ji nan keysong machinery co.LTD

Van goede kwaliteit snacks die machine maken voor verkoop
Van goede kwaliteit snacks die machine maken voor verkoop
Het is blij om zaken met de Machines van Jinan te doen Keysong. de 2d 3d de korrelproductielijn van de rookwolksnack is met goede kwaliteit, perfect na de verkoopdienst. De Machines van Jinankeysong zijn professioneel in deze industrie.

—— Mohamed Allouch

ik ontmoette de Machines van Jinan Keysong sinds 2016, en gaf opdracht 3 TVP/TSP tot Geweven soja eiwitproductielijn. het product is goed, en heeft goede markt. dank voor de Machines van Jinan Keysong van hun goede quatliy, adanved technologie en in time verkoopdienst.

—— Harish Singha

Ik ben van Turkmenistan bevolen drogende machine van de gemberplak. het testeffect is zeer goed. ik ben gelukkig met hun aanbieding.

—— M. Sircova Milikov

Ik ben online Chatten Nu

Ji nan keysong machinery co.LTD

1 2 3
Ji nan keysong machinery co.LTD Ji nan keysong machinery co.LTD Ji nan keysong machinery co.LTD
fabriek Toon Het team toont Klanten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : keysong
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-100000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%

De Machinesco. van Jinankeysong, Ltd is een professionele leverancier van de machines van de voedselverwerking. Onze fabriek werd gevestigd in 2009. Meer dan Negen jaar ononderbroken inspanningen, hebben wij professioneel ontwerpteam verzameld dat 2D en 3D tekeningen volgens cliëntensituaties kan ontwerpen. Professioneel verkoopteam dat onze machines naar meer dan 20 landen, en professioneel de dienstteam heeft uitgevoerd, die perfecte pre-service, de op-dienst en de naverkoopdienst aan cliënten kunnen verlenen.

 

Onze hoofdproducten omvatten de machine van de voedseluitdrijving, puften de lijn van de snacksverwerking, lijn van de het vleesverwerking van de sojamaaltijd de vegetarische, cornflakes/van het ontbijtgraangewas verwerkingslijn, 2D/3D-de productielijn van de korrelsnack, de kunstmatige lijn van de rijstverwerking, voedsel voor huisdierenproductielijn, chipsproductielijn, voedsel drogere machine, de machine van de voedselbraadpan, groente en fruitverwerkingsmateriaal enz.…. Bovenal, verlenen wij formules, ook technologiesteunen, de dienst van de machineinspectie, etc^.

 

Het Motto van ons bedrijf is: De „kwaliteit bouwt merk, de cliënten van de de dienstenwinst, beslissen de details succes“. Wij bieden om met onze klanten voor wederzijdse en voordelige ontwikkeling samen te werken aan. Alle Onderzoeken zijn welkom.

De Machinesco. van contactjinan Kesong, Ltd de machine van de voedselverwerking u van China nodig hebt.

Contactgegevens
Ji nan keysong machinery co.LTD

Contactpersoon: Mrs. Christine

Tel.: 86-531-67808076

Fax: 86-531-67808075

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)